Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Επιλεκτικός προορισμός η φάρμα «Κόζιακας»Από τους πλέον επιλεκτικούς προορισμούς για διάφορους εκδρομείς και επισκέπτες αποτελεί η Φάρμα «ΚΟΖΙΑΚΑΣ» στο Βαλτινό.
Η φάρμα «ΚΟΖΙΑΚΑΣ» είναι ένας χώρος που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει και να αποκτήσει σχεδόν όλα τα ζώα του ζωικού βασιλείου της γης.


Οικογένειες με τα παιδιά τους, δημοτικά σχολεία, διάφοροι Σύλλογοι αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες κατακλύζουν καθημερινά το εκτροφείο της Φάρμας «ΚΟΖΙΑΚΑΣ» στο Βαλτινό, για να δούνε από κοντά και να απολαύσουν τα διάφορα άγρια, ήμερα και εξωτικά ζώα που υπάρχουν εκεί.


Ο ιδιοκτήτη της Φάρμας κ. Κώστας Βότσιος με την οικογένειά του, υποδέχονται τους επισκέπτες πρόσχαρα και με ευχάριστη διάθεση τους ξεναγούν στον χώρο τους.
Άλογα, γαϊδούρια, πόνυ, ελάφια, πρόβατα, κατσίκια, στρουθοκάμηλοι, φίδια, πάπιες κύκνοι παγόνια και σχεδόν όλα τα οικόσιτα ζώα, αλλά και του δάσους βρίσκονται εκεί.


Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν βιωματικές εμπειρίες να πιάσουν, να χαϊδέψουν τα ζώα να παίξουν μαζί τους, ακόμα και να κάνουν ιππασία.
Για επικοινωνία με τη Φάρμα «ΚΟΖΙΑΚΑΣ» στο τηλέφωνο: 6945618059
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ...

επικοινωνιστε μαζι μας