Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών



Η Πρόληψη και η Θεραπεία μέσα από νότες & μελωδίες
Η μουσική επειδή είναι αόρατη έχει την ικανότητα να διεισδύει στο σώμα και στην ψυχή όχι μόνο του ατόμου αλλά και της κοινωνίας.
​Με σύνθημα «Η Μουσική μας ενώνει και μας ταξιδεύει» το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και η Μονάδα ολοκληρωμένης θεραπείας της εξάρτησης, του ΟΚΑΝΑ στα Τρίκαλα ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών που είναι την Τρίτη 26 Ιουνίου και ώρα 21.00 στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη.
Την βραδιά πλαισιώνουν με την μουσική τους, δύο αγαπημένα τρικαλινά μουσικά σχήματα οι Teasers και οι Electric Blue. ​
Οι Electric Blue είναι ένα συγκρότημα που σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 2016 στα Τρίκαλα. Τα μέλη του "συναντιούνται" μουσικά σε ύφος rock/blues/rock και παρουσιάζουν στη σκηνή παλιά, αλλά και νεότερα αγαπημένα κομμάτια του είδους.
Οι Teasers δημιουργήθηκαν την Άνοιξη του 2015 στα Τρίκαλα με Ρετρό-Swing διάθεση διασκευάζοντας γνωστές ξένες και ελληνικές επιτυχίες και η ικανότητά τους να ξεσηκώνουν το κοινό τους σε κάθε live εμφάνιση είναι το μεγάλο τους ατού!
Οι Διοργανωτές
-Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Τρικάλων, που δραστηριοποιείται στο χώρο της πρόληψης των εξαρτήσεων τα τελευταία 20 χρόνια μέσω της ψυχικής ενδυνάμωσης του ανθρώπου και των συστημάτων του.
-Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης Νομού Τρικάλων, που παρέχει ολοκληρωμένη θεραπεία σε άτομα εξαρτημένα από τα οπιοειδή, η οποία περιλαμβάνει την αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας των εξαρτημένων ατόμων αλλά και την κοινωνική τους ενσωμάτωση.
Είστε όλοι προσκεκλημένοι!
Ελεύθερη είσοδος

επικοινωνιστε μαζι μας