Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Εκδρομή στην Κέρκυρα διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού διοργανώνει εκδρομή στην Κέρκυρα, στις 13-14 Μαΐου 2017. Τιμή εισιτηρίου: 70ευρω κατ΄ άτομο.
Το Πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:
1η μέρα, Σάββατο, 13-05-17: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 
Αναχώρηση 6:00 π.μ. από Βαλτινό. Μέσω της Εγνατίας οδού μετά από 2 ώρες θα πραγματοποιηθεί στάση για καφέ  στο 3 χλμ. έξω από την πόλη των Ιωαννίνων. Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και επιβίβαση στο καράβι για Κέρκυρα. Σε μιάμιση ώρα αποβίβαση στο λιμάνι της Κέρκυρας. Ακολουθεί μεσημεριανό φαγητό και ελεύθερος χρόνος στην φημισμένη πλατεία «Ληστών»!  Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.


Το απόγευμα έχει απόλαυση του καφέ στο «Κανόνι», με την καταπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο και στη συνέχεια επίσκεψη στο Ποντικονήσι και στην Παναγία των Βλαχερνών.
Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για την ανακάλυψη των βενετσιάνικων στενών, για ψώνια, φαγητό και νυχτερινή διασκέδαση (προαιρετικά όλοι μαζί). Διανυκτέρευση.


2η μέρα, Κυριακή, 14/05/17: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο, ακολουθεί επίσκεψη στο Αχίλλειο το παλάτι της πριγκίπισσας Ελισάβετ γνωστή σε όλους ως πριγκίπισσα Σίσσυ. 

επικοινωνιστε μαζι μας