Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη των Τρικάλων

 

Εκδηλώσεις στα Τρίκαλα, πλήθος δραστηριοτήτων και κλίμα Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, «απλώνει» ο Δήμος Τρικκαίων.
Με τις «Πολιτιστικές Διαδρομές» από την αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, ο Δήμος Τρικκαίων αξιοποιεί τοπικά σχήματα, επεκτείνεται στον χορό, τα δρώμενα, τη μουσική πολλών διαφορετικών ειδών, τους ξυλοπόδαρους, τη χριστουγεννιάτικη παρέλαση στην πόλη, τα τύμπανα, τον Αγιο Βασίλη, τις ακίνητες μορφές, τα πάρτι… Σειρά εκδηλώσεων που, όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας «στόχο έχουν στο να επεκτείνουμε το κλίμα Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, προσφέροντας χαρά σε όλους τους τρικαλινούς και τους φιλοξενούμενούς μας, παράλληλα με τον Μύλο των Ξωτικών».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 12:30.

Η αγαπημένη βόλτα του Άη Βασίλη.

Ο πιστός Τάρανδος, ο φίλος του χιονάνθρωπος και ο αγαπημένος Mickey Mouse σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στους πεζοδρόμους έως το παλιό ιστορικό κέντρο.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Τρεις μέρες γιορτή!

Με μουσική λαϊκή και σύγχρονη, γνωστούς Djs και τους καλύτερους Οινοποιούς του τόπου μας στις 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου 2023 στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα σε ένα Φεστιβάλ Οίνου και Μουσικής!


ώρα 11:00
● Έναρξη ΤriVino
● Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, με κάλαντα από το σύνολο παραδοσιακής μουσικής.

13:00
● Rock συναυλία με το νεανικό συγκρότημα ΜΑRQUIS.

ώρα 17:00 – 19:00
● DJ Set Party: Eyebrow
Tassos Kontogiannis.

ώρα 19:00
● O Ξυλοπόδαρος με συνοδεία Σαξοφώνου στους κεντρικούς πεζοδρόμου.

Ο αγαπημένος Ξυλοπόδαρος παρέα με τα ξωτικά του Μύλου πειράζουν, χορεύουν και χαρίζουν χαμόγελα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της πόλης.

επικοινωνιστε μαζι μας