Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΛΤΙΝΟΥ



'' Οι καιροί ου μενετοί '' (Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν)
Θουκυδίδης
Με γνώμονα τις προκλήσεις των καιρών τίς δυνατότητες, καθώς και αρμοδιότητες που δίνει το νέο πρόγραμμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1 στίς τοπικές κοινότητες να αναπτύξουν δραστηριότητες και να συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής, πολιτισμού και προστασίας του περιβάλλοντος των κατοίκων και της περιοχής τους αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Πρόεδρος της Κοινότητας Βαλτινού στις επερχόμενες Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ως Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού έχοντας φυσικά την σύμπνοια και στήριξη αρκετών συγχωριανών μου και γνωρίζοντας με ως ''μπροστάρη'' σε ''καυτά'' θέματα που απασχόλησαν κατά καιρούς την κοινότητα μας πετύχαμε καταπληκτικά πράγματα!
Η κινητοποίηση του Λυκείου, Δημοτικού,και Νηπιαγωγείου για δενδροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο της κοινότητας και χώρου της Παναγίας,η προστασία απο την παράνομη υλοτομία στο ξωκλήσι της Παναγίας,η διαμαρτυρία για την πώληση του Γαλατάδικου,η διαμαρτυρία για την κατασκευή ρυπαντικής Μονάδας Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με καύση ελαίων με την επιτυχή της έκβαση μάλιστα σε Πανελλήνιο επίπεδο ήταν μερικές απο τις επιτυχημένες δράσεις μας !
Με την στήριξη σας στις επερχόμενες Εκλογές θα καταφέρουμε και πάλι να εκπληρώσουμε τους στόχους, σχέδια και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η Κοινότητα μας αλλά δυστηχώς τόσο καιρό τις στερείται..
Δίνοντας πρώτος το σύνθημα και δουλεύοντας αμισθί αφού και
τα ''έξοδα μετακίνησης'' που αντιστοιχούν στους Προέδρους Κοινοτήτων θα τα Επιστρέφω-Δωρίζω στους Συμβούλους η Χωριανούς ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ'' ας φέρουμε την Κοινότητα μας στο επίπεδο που της αξίζει !!!
Η Αγάπη για το χωριό μας δείχνετε μέσα από τίς πράξεις μας!!!

Με τιμή
ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Υποψήφιος Πρόεδρος Κοινότητας Βαλτινού

επικοινωνιστε μαζι μας