Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ο Α.Ο Βαλτινού γιόρτασε τα 42 χρόνια ποδοσφαιρικής ζωής



Τα 42 χρόνια ποδοσφαιρικής ζωή, από την ίδρυση του ομίλου, γιόρτασε η ομάδα του Α. Ο. Βαλτινού την προηγούμενη εβδομάδα στο Cafe Yolo.
Το παρών στην όμορφη γιορτή του Α.Ο.Β έδωσε σύσσωμη η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές, ενώ κόπηκε και μία τούρτα, διά χειρός των μελών του Δ.Σ με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Καλαμπάκα.


Ακολούθησε διασκέδαση για τους παρευρισκόμενους, ενώ άπαντες εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1' Ερασιτεχνικής, όπου η ομάδα στοχεύει σε ακόμη καλύτερη παρουσία και ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία του Β' ομίλου.


Λίγα λόγια για την ιστορία της ομάδας του Α.Ο. Βαλτινού
Το 1949 συγκροτήθηκε η πρώτη ομάδα ποδοσφαίρου του χωριού και με τα διπλανά χωριά γίνονταν αγώνες που πολλές φορές κατέληγαν σε ξυλοδαρμούς και σε πεδία μάχης.
Στη δεκαετία του 1960 σημαντική προσφορά στο ποδόσφαιρο υπήρξε η διοργάνωση αγώνων κυπέλλου ΚΡΕΣΟΥ. Σ' αυτή τη διοργάνωση συμμετείχαν όλα τα χωριά του νομού Τρικάλων που είχαν ομάδα.



Το Βαλτινό έφτασε στον τελικό αντιμετωπίζοντας την ομάδα των Καρυών μέσα στο Εθνικό στάδιο των Τρικάλων όπου και έχασε με τέρματα 2 - 1.

επικοινωνιστε μαζι μας