Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Κύπελλο και μετάλλια στην πρωταθλήτρια ομάδα του Α.Ο. Βαλτινού



Την άνοδό της στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Τρικάλων γιόρτασε η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Βαλτινού το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουνίου 2018, στην κεντρική πλατεία του χωριού, παρουσία των παραγόντων ποδοσφαιριστών, και φιλάθλων της ομάδας.  
Την εκδήλωση τίμησαν με  την παρουσία τους, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων κ. Θανάσης Μπουτζιώλης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΤ, κ. Νίκος Μπατσικώστας,  οι οποίοι αφού εξέφρασαν τα συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Α.Ο. Βαλτινού, κ. Παναγιώτη Καλαμπάκα, στο τεχνικό τιμ της ομάδας και στους ποδοσφαιριστές, έκαναν την τελετή βράβευσης. Η βράβευση περιελάμβανε απονομή του κυπέλλου ανόδου κατηγορίας στην πρωταθλήτρια ομάδα και αναμνηστικά μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και τεχνικούς της ομάδας του Α.Ο.Βαλτινού.


Την επιτυχία τους αυτή, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι, την γιόρτασαν  μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με ενθουσιασμό, εκδήλωση χαράς, ικανοποίησης και δικαίωσης των προσπαθειών και των αγώνων τους.  Μια αγωνιστική χρονιά που στέφθηκε με επιτυχία, χάριν στις προσπάθειες και στη συμβολή όλων.
Το γλέντι περιελάμβανε και πολύ κουβέντα για την νέα αγωνιστική χρονιά, καθώς συνοδεύονταν με  ποτό και σουβλάκια, και όπως ήταν αναμενόμενο τέθηκαν οι νέοι στόχοι για την επόμενη χρονιά, καθώς ο προγραμματισμός ξεκινάει άμεσα για τη νέα αγωνιστική σεζόν. 

Η εφημερίδα μας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες του Α.Ο. Βαλτινού και εύχεται πάντα επιτυχίες!
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

επικοινωνιστε μαζι μας