Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα υλοποιεί το Γυμνάσιο Βαλτινού


Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius, που υλοποιεί το Γυμνάσιο Βαλτινού, θα επισκεφθεί την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 9.00 τον Δήμαρχο Τρικκαίων η ομάδα Comenius "Let's First Understand Our National Heritage in Order to Define And Build Our European Identity". Στο πρόγραμμα Comenius συμμετέχουν, εκτός από το Γυμνάσιο Βαλτινού, σχολεία από την Ρουμανία, Τουρκία, Νορβηγία, Ισπανία, Πολωνία, Λετονία και Εσθονία. Οι αποστολές των χωρών θα παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρι το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014.


Κατά την παραμονή τους θα επισκεφτούν τα Μετέωρα, την Κέρκυρα, ενώ την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Γυμνασίου Βαλτινού αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, την οποία θα στηρίξουν με την ευγενική προσφορά προϊόντων τους οι παρακάτω.
Πιτσαρία ΒΕΝΕΤΙ, Λιλή – Σαλάτες ΒΙΟΣΑΛ - Φούρνος ΔΙΑΛΕΧΤΟ - Ψυγεία ΚΛΙΑΦΑΣ - Κρέατα ΜΑΡΑΒΑΣ - ΜΑΤΗΣ - ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, Κέρκυρα - Ζαχαροπλαστεία ΜΕΛΙΣΣΑ - Οξοποιία ΜΕΤΕΩΡΑ - Χαλβάδες ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ - Γαλακτοβιομηχανιά ΟΛΥΜΠΟΣ - Πίτες ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ - Ταβέρνα ΣΟΥΡΤΑ-ΦΕΡΤΑ - Φούρνος ΣΤΑΧΙΕΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ - Εργοστάσιο Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ - Αρτοποιία ΧΑΤΖΗΣ - Ζαχαροπλαστείο ΧΥΤΑΣ.


Ο Διευθυντής, Δ. Καγιούλης και η ομάδα Comenius του Γυμνασίου Βαλτινού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν επίσης, τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου, το Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα, τον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων για την φιλοξενία καθώς και  τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βαλτινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας