Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Ο ποδοσφαιριστής Ηλίας ΚλιάκοςΤον συγχωριανό μας Ηλία Κλιάκο ως ποδοσφαιριστή του Ελευθεροχωρίου είχε ως φιλοξενούμενο η εφημερίδα "΄Ερευνα" στο φύλο της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα στη στήλη «Σε 3+1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ» ο Ηλίας Κλιάκος δήλωσε «Πετύχαμε το στόχο» και απάντησε στις ερωτήσεις του Κώστα Τσεκλήμα.
Έχει αγωνιστεί στο Βαλτινό, στον Ασπρόβαλτο, το Δενδροχώρι και τώρα συνεχίζει στο Ελευθεροχώρι. Ο Ηλίας Κλιάκος, ο γκολκίπερ των «Μαύρων αετών», είναι μια από τις γνωστές φυσιογνωμίες κάτω από τα δοκάρια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ιδίως τις χρονιές που αγωνίστηκε στο Βαλτινό, με το οποίο και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα σε Α1 και Β΄ ερασιτεχνική.


Η συνέντευξη έχει ως εξής:
-Ποια η γνώμη σου για την φετινή προσπάθεια της ομάδας σου;
-Στην ομάδα του Ελευθεροχωρίου υπάρχει αξιόλογο υλικό και καλούς χαρακτήρες και υγιής διοίκηση. Θεωρώ πως καταφέραμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας και του χρόνου θα πάμε ακόμη καλύτερα καθώς φέτος στην ομάδα έγιναν πολλές νέες προσθήκες.

-Το επίπεδο στην Α1 ερασιτεχνική έχει βελτιωθεί με το πέρασμα των χρόνων;
-Σαφώς και υπάρχει άνοδος στο επίπεδο καθώς αρκετοί παίκτες που χρόνια αγωνίζονταν στην Α, παίζουν πια στη δεύτερη τοπική κατηγορία. Παίκτες δηλαδή που αφού δοκίμασαν με ομάδες με παράδοση στην 1η κατηγορία, επέστρεψαν στο χωριό τους.


-Υπάρχουν ταλέντα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;
-Υπάρχουν… αλλά θέλουν δουλειά. Υπάρχουν αξιόλογοι προπονητές στην κατηγορία μας που μπορούν να τα βοηθήσουν. Το κακό είναι όμως στην νοοτροπία ορισμένων που προτιμούν έτοιμες λύσεις έμπειρων παικτών, αποφεύγοντας να δώσουν τις ευκαιρίες που πρέπει στους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες.
-Ποιοι σε έχουν στηρίξει στην μέχρι τώρα πορεία σου στο ποδόσφαιρο;
-Οι φίλοι μου, οι συμπαίκτες μου και κάποιοι παράγοντες… τους οποίους δεν θέλω να κατονομάσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας