Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Παλιοί ποδοσφαιριστές του Βαλτινού που έπαιξαν σε άλλες ομάδες

Το φαινόμενο των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο ήταν ανέκαθεν μια συνήθης τακτική, που την είχαν υιοθετήσει και τα ερασιτεχνικά σωματεία.
Έτσι πολλοί ποδοσφαιριστές άλλαζαν συχνά ομάδες και μεταγράφονταν σε άλλα ποδοσφαιρικά σωματεία, όπου έπαιζαν εκεί ποδόσφαιρο.
Πολλοί ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από το Βαλτινό δοκίμασαν το ταλέντο τους, κατά καιρούς και έπαιξαν ποδόσφαιρο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, σε άλλες ομάδες.
Κάνοντας μια αναδρομή στο χρόνο, μέσα από φωτογραφικά άλμπουμ, ανασύραμε φωτογραφίες ποδοσφαιρικών ομάδων από διάφορα άλλα χωριά, όπου στην ενδεκάδα συμμετέχουν και Βαλτινιώτες ποδοσφαιριστές.  


Με τη φανέλα του Α.Ο. Γοργογυρίου έπαιξε για πολλά χρόνια, τη δεκαετία του 1970, ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Σκρέκας, ο οποίος διακρίνεται στη φωτογραφία (όρθιος τρίτος από αριστερά).


Με τη φανέλα του Α.Ο. Τρικάλων αγωνίστηκαν τη δεκαετία του 1970 ο Θεόδωρος Αθάνατος (όρθιος τέταρτος από αριστερά) και ο Θανάσης Ζαμπακάς (όρθιος όγδοος από αριστερά).


Με τη φανέλα του «ΟΡΦΕΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΟΥ» αγωνίστηκαν το 1977 τέσσερις ποδοσφαιριστές από το Βαλτινό. Πρόκειται για τον Ευάγγελος Απόχα, (τερματοφύλακας), τον Κώστα Κουφοχρήστο, τον Αθανάσιο Μπαντή, και τον Νίκο Κουφοχρήστο.
Στη φωτογραφία του Α.Ο. ''ΟΡΦΕΑ Απροβάλτου'' στο γήπεδο του Λιλή στις 11-9-1977 εμφανίζονται με τη σειρά: Τάκης Δημητρούλης, Γιώργος Ζάχος, Θανάσης Τάτσιος, Χρήστος Ζαχαράκης, Κώστας Γκαμπλιώνης, Γιώργος Τζίκας, Θανάσης Μπιλιάλης, Βαγγέλης Απόχας, Κώστας Κουφοχρήστος, Γιώργος Κουτής, Θανάσης Μπαντής, Νίκος Κουφοχρήστος, Βαγγέλης Δημητρούλης.

Ενώ τη δεκαετία του 1980 με τη φανέλα του «ΟΡΦΕΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΟΥ» αγωνίστηκε και ο Βασίλης Σταμούλης (καθιστός πρώτος από δεξιά).


Με τη φανέλα του Α.Ο. Φωτάδας αγωνίστηκε τη δεκαετία του 1980 ως  τερματοφύλακας ο Ευάγγελος Απόχας.


Με τον Α.Ο. Φωτάδας αγωνίστηκε τη δεκαετία του 2000 και ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέτρου (πέμπτος καθιστός από αριστερά με την μπάλα)



Κάτι αντίστοιχο με τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών γίνονταν και με τους προπονητές. Ο Θανάσης Ζαμπακάς είχε αναλάβει τα ινία του «ΟΡΦΕΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΟΥ» ως προπονητής της ομάδος.

1 σχόλιο:

επικοινωνιστε μαζι μας