Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο πρακτικός γιατρός του Βαλτινού



Αντιμετωπίστε ενοχλήσεις και προβλήματα υγείας µε τις συμβουλές του Βαλτσινιώτη πρακτικού γιατρού, δόκτωρ Βαλτσινάκη.
Γιαούρτι – Αντιμετωπίζει : τη δυσάρεστη αναπνοή.
Πολυάριθμες εργαστηριακές έρευνες έχουν δείξει το εξής παράδοξο: τα ζωντανά βακτήρια που περιέχει το γιαούρτι μπορούν να καταπολεμήσουν τη δυσάρεστη αναπνοή – η οποία προκαλείται από βακτήρια! Φαίνεται πως οι «καλοί» οργανισμοί που ζουν στο γιαούρτι εξουδετερώνουν τους «κακούς» που κατοικούν στο στόμα µας και είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία του στόματος.
Βότκα - Αντιμετωπίζει: την κακοσμία των ποδιών.
Αν τα πόδια σου μυρίζουν κάτι λιγότερο από ευχάριστα, μπορείς να έχεις θεαματικά και μυρωδικά αποτελέσματα, αν τα τρίψεις µε ένα πανάκι βουτηγμένο σε βότκα. Γρήγορα θα απαλλαγείς από τη δυσάρεστη οσμή. Κάνει την ίδια δουλειά µε το οινόπνευμα για εντριβές Η βότκα περιέχει αλκοόλ που είναι αντισηπτικό και δημιουργεί ξηρότητα, οπότε καταστρέφει τους μύκητες και τα βακτήρια που ευθύνονται γι′ αυτές τις άσχημες μυρουδιές καταπολεμώντας παράλληλα την υγρασία που ευνοεί την ανάπτυξή τους.
Μήλο - Αντιμετωπίζει : το κιτρίνισμα των δοντιών.
«Ένα µήλο την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα». Σωστά. Επιπλέον, τα τραγανά φρούτα, όπως τα μήλα και τα λαχανικά δρουν σαν… μικρές οδοντόβουρτσες όταν τα μασάς. Ο λόγος; Όπως εξηγούν οι ειδικοί, διαθέτουν µια φυσική καθαριστική δράση που απομακρύνει τους λεκέδες από το σμάλτο των δοντιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας