Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Γενική συνέλευση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Eκπολιτιστικού Συλλόγου και όλοι οι κάτοικοι του Βαλτινού να παρευρεθούν την Κυριακή 27 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο του Βαλτινού, για Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η συντονιστική Επιτροπή
Μελών του Συλλόγου

11 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαρτίου 22, 2011

    ΑΠΟΡΙΑ:
    Η προκήρυξη των εκλογών έγινε σε συνενόηση με το παλιό συμβούλιο του συλλόγου; Η συντονιστική επιτροπή είναι ανώνυμη και εάν όχι πως εξελέγη;
    Ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία για την προκήρυξη εκλογών;Σκοπός όλης αυτής της κίνησης είναι να παραχθεί έργο για το χωριό ή να το διχάσει;Υπάρχει κάποια σκοπιμότητα πίσω από όλο αυτό και αν όχι γιατί τόση πρεμούρα για τη διενέργεια εκλογών; Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Βαλτινού είναι ενεργός και αυτό το αποδεικνύουν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο.(Ζωντανή απόδειξη του παραπάνω είναι και η τελευταία εκδήλωση την ημέρα της γυναίκας και η παρουσίασή της μαζί με φωτογραφικό υλικό από την ηλεκτρινική εφημερίδα του Βαλτινού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συντονιστική επιτροπή μελών του ΣυλλόγουΜαρτίου 22, 2011

    Διευκρίνηση - Απάντηση στο ανώνυμο σχόλιο

    Η συντονιστική επιτροπή μελών του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού που προκήρυξε τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Κυριακή 27/03/2011 και ώρα 6μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Βαλτινού, διευκρινίζει τα εξής:

    1. Για την προκήρυξη των εκλογών ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία. Δεδομένου ότι η θητεία του παλιού Δ.Σ. είχε λήξη πριν 4 χρόνια και το παλιό Δ.Σ. αδιαφορούσε για τη διεξαγωγή των εκλογών, πήραμε την πρωτοβουλία αυτή, ώστε να επαναλειτουργήσει νόμιμα και σύμφωνα με το καταστατικό ο Σύλλογος μας.

    2. Ήρθαμε σε επαφή με την πρόεδρο του παλιού Δ.Σ. αλλά αρνήθηκε κάθε συνεννόηση και συνεργασία , επικαλούμενη ότι η ίδια εξακολουθεί να είναι πρόεδρος υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνουν εκλογές.
    Αυτό βέβαια είναι αβάσιμο και παράνομο γιατί κανείς δεν μπορεί να παρατείνει τη θητεία του καταργώντας τους θεσμούς.

    3. Σκοπός μας είναι να παραχθεί έργο για το καλό των κατοίκων του χωριού και της περιοχής.
    Σκοπιμότητες ας αναζητήσει κανείς σε εκείνους που θέλουν να λέγονται πρόεδροι ενός Συλλόγου χωρίς την νόμιμη επανεκλογή τους.
    Η προσπάθειά μας είναι ενωτική και γι’ αυτό καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να βοηθήσουν είτε ως απλά μέλη είτε ως μέλη του Δ.Σ. να παρευρεθούν και να θέσουν και υποψηφιότητα.
    Άλλωστε δικαίωμα στο Σύλλογο έχουμε όλοι!!!

    4. Όσο αφορά την εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας , ήταν καθαρά προσωπική πρωτοβουλία κάτι που αποδεικνύεται από το ότι δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από κανένα Σύλλογο!

    Η συντονιστική επιτροπή
    Μελών του Συλλόγου

    Χρήστος Ιωάννου
    Κασσιανή Παπακώστα
    Παναγιώτης Μπαντόλιας
    Δημήτρης Κουφοχρήστος
    Κατερίνα Αθάνατου
    Γιούλα Ζαμπακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΜαρτίου 22, 2011

    ΩΠΑ ΡΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ!!!ΧΑΣΑΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Κ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ!!ΑΝ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ Κ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟ!!ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ!!!!ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ κ.ο.κ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Δ.Σ ΑΛΛΙΩΣ Κ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΞΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ Δ.Σ!ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΜαρτίου 23, 2011

    ορε γλεντια που θα εχουμε τη κυριακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΜαρτίου 25, 2011

    o dimitris tsigaras ti exei na pei gia ola ayta????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑνώνυμοςΜαρτίου 25, 2011

    Είμαι, υπέρ των νόμιμων και δημοκρατικών διαδικασιών και πάνω απ΄ όλα με την δημιουργία προϋποθέσεων θετικού κλίματος ώστε να προκύψει στο μέλλον κοινωνικό όφελος για το χωριό.
    Δημήτρης Τσιγάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑνώνυμοςΜαρτίου 26, 2011

    Μιας και η συντονιστική επιτροπή επικαλείται συνεχώς τη νομιμότητα, υποθέτω ότι θα γνωρίζει και τους νόμους (όλους φυσικά και όχι μόνο όποιους τη συμφέρει). Η νόμιμη διαδικασία λοιπόν εφόσον δεν υφίσταται συμβούλιο είναι να πάνε στο Πρωτοδικείο και με αίτησή τους να ζητήσουν τον διορισμό προσωρινού δ.σ. και μετά να προκηρύξουν εκλογές. Φαίνεται όμως ότι οι πραξικοπηματικές τακτικές τους εκφράζουν καλύτερα εκτός και αν ο σκοπός -γι αυτούς-αγιάζει τα μέσα. Όσο για το αν όλο αυτό είναι μια κίνηση που θα ενώνει τους χωριανούς η θα τους διχάζει φαίνεται από τα εδώ σχόλια και από τις αντιδράσεις των συγχωριανών. Δε μένει λοιπόν παρά να ευχηθώ κι εγώ στους πρωτεργάτες και στους υποκινητές τους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ που ξεκίνησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑνώνυμοςΜαρτίου 26, 2011

    Χαλάρωσε βρε ανώνυμη! Τι πραξικόπιμα και πράσινα άλογα μας τσαμπουνάς. Άστα παιδιά να κάνουν κι αυτά την προσπάθειά τους και κράτα τις νομικές σου γνώσεις για αλλού.
    Χαλάρωσε βρε τσιβούλα μ, γίνεσε ρεζίλι. Χαλάρωσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑνώνυμοςΜαρτίου 27, 2011

    Τι είναι όλα αυτά βρε παιδιά? Διαβάζω τα παραπάνω κι αναρωτιέμαι γιατί τόση κόντρα για το σύλλογο? γιατί τόσοι χαρακτηρισμοί? Κι ενώ στην αρχή υπήρχε ένας προβληματισμός σε όλους μας νομίζω ότι πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!
    Μόνο που υπάρχουν δύο απορίες: η μία είναι, γιατί τόσο καιρό το παλιό δ.σ. δεν ανακοίνωνε εκλογές και τις ανακοίνωσε όταν είδε μια νέα ομάδα ανθρώπων να ξεκινάνε να επαναλειτουργήσουν το σύλλογο?
    Και η άλλη, ας υποθέσουμε ότι οι νέοι δεν ξέρουν καλά τους νόμους η κάτι τους διέφυγε! Γιατί οι παλιοί τους ανακοίνωσαν μια μέρα πριν και μάλιστα ημέρα Σάββατο που είναι αργία, ότι παρέλειψαν να πάνε στο πρωτοδικείο για αίτηση, όπως διαβάζω παραπάνω?
    Τα συμπεράσματα ανήκουν στον καθένα…..
    Σεβαστήτε τουλάχιστον την εφημερίδα και μην χρησιμοποιείται μεταξύ σας χαρακτηρισμούς όπως πραξικοπηματίες, τσιβούλες,…κι οτιδήποτε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑνώνυμοςΜαρτίου 27, 2011

    ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑνώνυμοςΜαρτίου 28, 2011

    αφου δεν ενδιαφερθηκε κανενας για τον συλλογο γι αυτο συνεχισε και ο παλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

επικοινωνιστε μαζι μας