Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

Τα άσχημα του χωριού μας.

Σε άθλιο σκουπιδότοπο μετατράπηκε η περιοχή του «Τηγάνα» αφού τα σκουπίδια , τα μπάζα και ότι άλλα άχρηστα αντικείμενα εναποθέτονται ανεξέλεγκτα εκεί.


Το θέμα είχε παλιότερα επισημάνει και η εφημερίδα «Έρευνα» αλλά δυστυχώς από τους αρμόδιους δεν έγινε τίποτα.


Γιατί άραγε να πληρώνει ο κόσμος τα τέλη καθαριότητας και να ανέχεται αυτή την κατάσταση;Δείτε και το βίντεοΤην ίδια άθλια εικόνα παρουσιάζουν και οι παροχές νερού προς τους αγρότες για την ρίψη φυτοφαρμάκων, τα περιβόητα (οικολογικά συστήματα της Δημοτικής Αρχής) που με αυτά φιλοδοξούσε να λύση το πρόβλημα των φυτοφαρμάκων.
Έτσι το μόνο που κατάφεραν είναι, να προστεθούν επιπλέον εστίες μολύνσεως σε ολόκληρο το Δήμο Καλλιδένδρου.Και το τραγικότερο από όλα είναι ότι αυτά τα συστήματα υδροδότησης φυτοφαρμάκων τα υιοθέτησαν δυστυχώς και άλλοι δήμοι!


Δείτε και αυτό το βίντεο

Αυτό θα πει να είσαι μπροστάρης! Να μην γνωρίζεις από εναλλακτικές καλλιέργειες και να φτιάχνεις δωρεάν υποδομές για τη χρήση φυτοφαρμάκων. Να καθοδηγείς τους αγρότες σε πολιτικές αλόγιστης χρήσης φυτοφαρμάκων, και να πεθαίνουν στη συνέχεια από καρκίνο οι ίδιοι και τα παιδιά τους…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας