Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Νέα επιστήμονας, η συγχωριανή μας Οδοντίατρος Νάσια Ριζαργιώτη



Στην καθιερωμένη εκδήλωση αποφοίτησης της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η συγχωριανή μας Νάσια Ριζαργιώτη, ορκίστηκε και έλαβε το πτυχίο της, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, παρουσία πρυτανικών αρχών, καθηγητών, συγγενών και φίλων.


Μέσα σε μια ενθουσιώδη και ιδιαίτερα συγκινητική τελετή στη οποία παρευρέθη και πλήθος γονέων των διπλωματούχων πλέον Οδοντιάτρων, έλαμπαν από ευτυχία και οι γονείς της Νάσιας Ριζαργιώτη, ο Παύλος και η Δώρα, που βρέθηκαν δίπλα της και μοιράστηκαν με ικανοποίηση, χαρά και υπερηφάνεια την κατάκτηση της κόρης τους.
Και βέβαια, μετά την εκδήλωση ακολούθησαν άκρως συγκινητικές στιγμές με αγκαλιές, φιλιά, δάκρυα χαράς, χαιρετισμούς, διατύπωση ευχών και συγχαρητηρίων μεταξύ των φοιτητών, των φοιτητριών, των καθηγητών των συγγενών και φίλων.


Θερμά Συγχαρητήρια λοιπόν στην συγχωριανή μας, νέα επιστήμονα, οδοντίατρο Νάσια Ριζαργιώτη, που κατάφερε να επαληθεύσει την αρχαία ρήση «Τ’ αγαθά κόποις κτώνται», κάνοντας υπερήφανους πρωτίστως τον εαυτό της, αλλά και τους γονείς, συγγενείς και φίλους. 
Καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες και χαρές!
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας