Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Μουσική βραδιά με τους BABEL TRIO



Οι «BABEL TRIO»  ένα powertrio από την Κρήτη, (όπου μεταξύ των μελών του είναι και ο συγχωριανός μας ντραμίστας, Γεώργιος Αθ. Ζαμπακάς), στο πλαίσιο της τρίτης περιοδείας τους ανά την Ελλάδα, παρουσίασαν τον δεύτερό τους δίσκο, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, στο μουσικό στέκι «Ανδρομέδα», στα Τρίκαλα.
Μετά το ντεμπούτου τους "Roots Electrified" του 2017 έρχονται με το εκρηκτικό "The Island of Cretal" (2018) σε παραγωγή Τίτου Καριωτάκη και Χρήστου Χαρμπίλα, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την Labyrinth of Thoughts.  


Οι Babel Trio έχουν στο ενεργητικό τους μια πετυχημένη εμφάνιση τον Μάιο στο Βερολίνο αλλά και δεκάδες εμφανίσεις σε festivals στην Κρήτη, παρέα με συγκροτήματα όπως οι Kadebostany, 1000MODS, Villagers of Ioannina City, Puta Volcano, Xylouris White, Υπόγεια Ρεύματα κ.α.   Η μουσική τους συνδέει παραδοσιακά στοιχεία από την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου μέσα από ένα progressive rock παίξιμο, που ενίοτε ξεδιπλώνεται ψυχεδελικά.


Στις εμφανίσεις τους καταφέρνουν με τρόπο γνήσιο να ταξιδέψουν τον ακροατή στις απάτητες παραλίες της νότιας Κρήτης, συνδυάζοντας το κλίμα καλοκαιρινής ραστώνης του νότου με την εγκεφαλικότητα του Καζαντζάκη.

Οι φωτογραφίες είναι του Χρήστου Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας