Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΑΛΤΙΝΟ»


Υποψήφιοι για την Κοινότητα Βαλτινού με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΑΛΤΙΝΟ»


Ιωάννου Χρήστος
Την υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Κοινότητας Βαλτινού, με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΑΛΤΙΝΟ», θέτει ο Χρήστος Ιωάννου.
Ο Χρήστος Ιωάννου του Γεωργίου και της Ευαγγελίας γεννήθηκε το 1966 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με την Μαρία Αλίτσια και έχει ένα παιδί, τον Γιώργο.
Ο Χρήστος Ιωάννου διατέλεσε Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού.
Επάγγελμα: Είναι Πυροσβέστης, με βαθμό Πυρονόμου.


Καραθανάσης Ηλίας
Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Ηλίας Καραθανάσης, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΑΛΤΙΝΟ», που είχε την πρωτοβουλία ο Χρήστος Ιωάννου.
Ο Ηλίας Καραθανάσης του Ευθυμίου και της Σοφίας, γεννήθηκε το 1995 στο Βαλτινό. Επάγγελμα: Είναι άνεργος.


Κράβαρης Βασίλειος
Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Βασίλειος Κράβαρης, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΑΛΤΙΝΟ», που είχε την πρωτοβουλία ο Χρήστος Ιωάννου.
Ο Βασίλειος Κράβαρης του Πασχάλη και της Αναστασίας γεννήθηκε το 1946 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με την Ελισσάβετ το γένος Αθαν. Κοφίνα και έκαναν τρία παιδιά, την Αναστασία, τον Αθανάσιο, και τον Πασχάλη. Επάγγελμα: Αγρότης.


Περεντίδου Θεοδώρα
Η υποψήφια κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Θεοδώρα Περεντίδου, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΑΛΤΙΝΟ», που είχε την πρωτοβουλία ο Χρήστος Ιωάννου.
Η Θεοδώρα Περεντίδου του Πέτρου και της Μαρίας γεννήθηκε στο Βαλτινό. Είναι παντρεμένη με τον Κων/νο Λαγό και έχει δύο αγόρια και δύο κορίτσια.
Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. Του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού. Επάγγελμα: Επιχειρηματίας. 

Πέτρου Βασιλική
Η υποψήφια κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Βασιλική Πέτρου, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΑΛΤΙΝΟ», που είχε την πρωτοβουλία ο Χρήστος Ιωάννου.
Η Βασιλική Πέτρου του Ευθυμίου και της Κίτσας γεννήθηκε στο Βαλτινό. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Τσιάμη και έχουν τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι. Επάγγελμα: Είναι Αισθητικός. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας