Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Συρματοπλαιχτική Γεώργιος Αθ. Πέτρου. Μια επιτυχημένη επιχείρηση με ιστορίαΈνας πετυχημένος επιχειρηματίας του τόπου μας, που συνεχίζει την οικογενειακή επιχειρηματική παράδοση της συρματοπλαιχτικής και συνεχώς την κρατάει στις πρώτες θέσεις του κλάδου, είναι ο συγχωριανός μας Γεώργιος Αθ. Πέτρου.  
Η σοβαρότητα, η συνέπεια και το ήθος που διακρίνουν την εταιρεία Πέτρου, καθώς και η ποιότητα των προϊόντων της, της επιτρέπουν να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των πελατών και να θεωρείται μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις του τόπου μας. Σήμερα η εταιρεία Πέτρου με περισσότερες γνώσεις, μεγαλύτερη εμπειρία και με σύγχρονο εξοπλισμό είναι μια σύγχρονη επιχείρηση με πελατοκεντρική αντίληψη και δυναμική παρουσία στον κλάδο της.


Το ιστορικό
Το 1968 οι αδελφοί Αθανάσιος και Γεώργιος Πέτρου, ιδρύουν την πρώτη μονάδα παραγωγής συρματοπλεγμάτων στο νομό Τρικάλων. 
Το 1987 η εταιρεία εγκαταστάθηκε στον νομό της Καρδίτσας υπό νέα διεύθυνση και με την επωνυμία «Πέτρου Αθ. Γεώργιος». Αρχική έδρα της επιχείρησης στην Καρδίτσα ήταν η Λεωφόρος Δημοκρατίας 135 ενώ από το 2000 λειτουργεί στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 3.000 τ.μ. καλυμμένου χώρου, σε γήπεδο 30.000τ.μ στο 19ο χλμ Καρδίτσας – Μέλισσας με την ίδια επωνυμία.
Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η κατασκευή συρματοπλέγματος και η εμπορία προϊόντων χάλυβα κυρίως σωλήνων, κοιλοδοκών και στρατζαριστών.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία Πέτρου επίσης δραστηριοποιείται στην κατασκευή σύρματος χαρτοδεσίας, θερμοκηπίων και κάγκελων περίφραξης.
Τέλος η εταιρεία Πέτρου αναλαμβάνει και την εξ ολοκλήρου περίφραξη οικοπέδων και φωτοβολταϊκών πάρκων.


Η φιλοσοφία
Βασική αρχή της εταιρείας δεν είναι απλώς η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, αλλά κυρίως η άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση τους, ώστε να διατηρείται πάντα η άψογη συνεργασία και η άριστη σχέση μαζί τους.
Χάρη στην ικανότητά τους να προσδιορίζουν και να κατανοούν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, καθώς και στην άμεση ανταπόκρισή τους και προσαρμογή στα δεδομένα της αγοράς  καταφέρνουν και πετυχαίνουν πάντα το στόχο τους.


Στόχος τους είναι μέρα με τη μέρα να γίνονται όλο και καλύτεροι.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου η στρατηγική που ακολουθούν είναι η διαρκής αναζήτηση και προσφορά νέων συρματουργικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών που καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.


Τα προϊόντα παραγωγής τους διατίθενται σε ολόκληρη την Ελλάδα με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα. 
Οι λίστες της μεγάλης γκάμας των υπηρεσιών που παρέχει και της τεράστιας ποικιλίας των προϊόντων που διαθέτει και εμπορεύεται είναι αντίστοιχες του μεγάλου μεγέθους και της δυναμικής της επιχείρησης. 
Ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω ορισμένα προϊόντα της όπως:
Σύρματα, σιδερογωνιές, αγκαθωτά, σωλήνες, υλικά για αμπέλι, σίτες, συρματοπλέγματα, πλέγματα, θερμοκήπια, κονσερτίνες, κουνελόσιτες,, δομικά πλεγματα, εξάγωνα, κοιλοδοκούς, καρφιά, ευθύγραμμα, δίχτυ χορτοδεσιάς, συνδέσεις σωλήνων, κάγκελα κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας