Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Νατάσας Πλεξίδα στο Βαλτινό


Ξεφάντωσαν μικροί μεγάλοι στο καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Νατάσας Πλεξίδα στο Βαλτινό Τρικάλων, που φέτος γιόρτασε τα 20 χρόνια επιτυχημένης συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στην εκπαίδευση.
Η εκδήλωση έγινε την περασμένη Παρασκευή 24-2–2017 στο καφέ Fuego. Η υπεύθυνη σπουδών κα. Νατάσα Πλεξίδα, κατά την ομιλία της αναφέρθηκε στις επιτυχίες των μαθητών της όλα αυτά τα έτη, στα προγράμματα που τρέχουν στο ΚΞΓ, που αφορούν όχι μόνο παιδιά αλλά και ενήλικες, στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες και εκδρομές που διοργανώνει κάθε χρόνο.
Η συγκίνησή της, αλλά και η χαρά της για την δυναμική και επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης ήταν έκδηλη! 
Το πρόγραμμα στο αποκριάτικο πάρτι περιελάμβανε και επίδειξη ασκήσεων από μαθητές, ενώ η κα. Πλεξίδα προσέφερε σε κάθε οικογένεια ένα χαρταετό ως σύμβολο της ανάγκης του ανθρώπου για πνευματική και ψυχική εξύψωση!
Στη συνέχεια γονείς και μαθητές απόλαυσαν ένα show έκπληξη που παρουσίασε ο μοναδικός Μάγος Desdinova!
Το πάρτι έκλεισε με τραγούδια και χορούς από τους γονείς και τα παιδιά τους, όπου χόρεψαν και διασκέδασαν σε ξέφρενους ρυθμούς.
Την εκδήλωση κατέγραψε σε δύο βίντεο ο Νίκος Σαλέπης (trikalaola.gr)




1 σχόλιο:

  1. Δημήτρη σε ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή που μου κάνεις!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

επικοινωνιστε μαζι μας