Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Προς τα παιδιά των ΜΑΤΦίλοι και συμπατριώτες αστυνομικοί, όσοι από εσάς μπορείτε, όσοι από εσάς παρακολουθείτε τα γραφόμενά μας στις σελίδες των αγανακτισμένων γιατί το «καθήκον» το απαιτεί, σας κάνω έκκληση να μεταφέρετε τα παρακάτω στους νεαρούς συναδέλφους σας που «υπηρετούν» στα ΜΑΤ:
Παιδιά Ελλήνων πατεράδων και μανάδων και εσείς, ορκισμένα να υπηρετείτε τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, εκείνου που καταβάλλει τους μισθούς σας και τους οποίους η κλίκα που προστατεύετε σήμερα τους πετσοκόβει για να τους χαρίσει στους παγκόσμιους τοκογλύφους, είναι η σημαία αυτού του λαού που φέρετε στις στολές σας, αυτού του λαού που το «υπηρεσιακό καθήκον» σας στέλνει πάνοπλους απέναντί του στο Σύνταγμα.
Τη στιγμή αυτή που ο απλός και άοπλος αυτός λαός ασκεί το συνταγματικό του καθήκον της προστασίας του Συντάγματος από την κατάλυσή του, αντί να το κάνετε εσείς, που δώσατε ως ένστολοι και τον όρκο αυτόν. Αν σας επέτρεπαν να διδαχθείτε την πραγματική και απαγορευμένη Ελληνική μας ιστορία στα σχολεία αποβλάκωσης και αφελληνισμού θα γνωρίζατε το πραγματικό σας καθήκον.
Είναι αυτοί οι απλοί, απελπισμένοι και γενναίοι - και όχι οι υποπρακτορίσκοι και σιχαμερές μαριονέτες του 4ου Ράιχ - που εχθές το βράδυ έψαχναν μαζί σας το δάκτυλο του συναδέλφου σας που το έχασε στην προσπάθειά του να απασφαλίσει το αντιασφυξιογόνο που θα έριχνε σε αυτούς που του το παρέδωσαν στη συνέχεια. Το ίδιο θα έκαναν σε οποιονδήποτε από εσάς που θα είχε την ατυχία του συναδέλφου σας. Με τι ψυχή λοιπόν τον ψεκάζετε με δηλητήρια σήμερα;
Είναι οι ίδιοι ανώνυμοι Έλληνες που έκλαψαν και οργίστηκαν το

ίδιο με εσάς όταν οι δύο συνάδελφοί σας ο Γιώργος και ο Γιάννης, δύο παλληκαράκια διψασμένα για ζωή, έπεφταν νεκροί τον Μάρτιο πάνω στο καθήκον. Κανένας από τους πολιτικούς σας προϊσταμένους –ερπετά- δεν συγκινήθηκε. Κανείς τους δεν παραιτήθηκε. Και ξέρετε καλά πως αυτοί είναι οι υπαίτιοι και ηθικοί αυτουργοί των φόνων τους. Όπως το ξέρετε επίσης πόσο σας απεχθάνονται όταν δίνουν εντολές στις ορντινάτσες τους να μην σας βλέπουν στα μάτια τους γιατί τους προκαλείτε ξινίλα όταν ακόμη και με πολιτικά αναλαμβάνετε τη φύλαξή τους.
Με τι καρδιά εσείς παιδιά μας, επιμένετε να διατηρείτε στην εξουσία τους πραγματικούς εχθρούς του λαού σας; Των οικογενειών σας; Του εαυτού σας; Οι διεστραμμένοι πολιτικοί σας χρησιμοποιούν σαν τις ασπίδες με παιδάκια όπως συνηθίζουν να κάνουν αρρωστημένα ταλιμπανισμένα μυαλά. Γιατί για εμάς ακόμη είστε παιδιά. Και μάλιστα δικά μας. Όμως κάποια στιγμή, όταν το πρώτο αίμα αθώου πολίτη -αυτού δηλαδή που ξεχάσατε πως έχετε ορκιστεί να προστατεύετε - θα βάψει την πλατεία, θα έχει έρθει η στιγμή που θα πρέπει να γίνετε άντρες και μάλιστα Έλληνες. Και ως τέτοιοι να κάνετε τις επιλογές σας. Και ούτε στιγμή μη φοβηθείτε τότε να πράξετε το σωστό. Καμία χούντα δεν έμεινε για πάντα.
Αναμένω
Ένας ανώνυμος που τον λένε Πάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας