Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τα γενέθλια της Εφημερίδας του Βαλτινού



Σήμερα η εφημερίδα μας έχει γενέθλια!
Σήμερα συμπληρώνουμε ένα χρόνο διαδικτυακής επικοινωνίας!
Ένα χρόνο με καθημερινή ανάρτηση θεμάτων που αφορούν στην ειδησιογραφία, στην επικαιρότητα, στην ιστορία στην λαϊκή παράδοση του χωριού μας, στην τέχνη, στον πολιτισμό, καθώς και στην κατάθεση απόψεων για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα.
Η θεματολογία, προσπαθούμε να γίνεται με κριτήριο τα κοινά μας ενδιαφέροντα, πάντα όμως με μια ποιοτική βάση και με διάθεση προσφοράς και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
Μερικά από τα στατιστικά χαρακτηριστικά στοιχεία της Εφημερίδας του Βαλτινού, για αυτό το χρόνο είναι: Αναρτήθηκαν 516 θέματα, και την επισκέφθηκαν 22.160 αναγνώστες,
Παράλληλα, διαθέτει άλλους 4 εξειδικευμένους ιστότοπους όπως («Τα γενεαλογικά δένδρα του Βαλτινού», «Τα Αφιερώματα», «Τα βίντεο και τα Slideshow του Βαλτινού», και «Τηλεφωνικός Κατάλογος του Βαλτινού»).
Ευχαριστούμε για τα σχόλιά και τις παρατηρήσεις σας καθώς και για την συμβολή σας στην προσπάθεια της απρόσκοπτης παρουσίας, της εφημερίδας μας στο διαδίκτυο. Καλή συνέχεια…


1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ!

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

επικοινωνιστε μαζι μας