Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τα εγκαίνια της λαογραφικής έκθεσης.



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της λαογραφικής έκθεσης με τίτλο «Ο Πολιτισμός και η Ιστορία των  Τρικάλων μέσα από τα αντικείμενα»  στο Μύλο Ματσόπουλου την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 και ώρα 12:00 μεσημβρινή, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.
Με την συμμετοχή του, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού, παρουσίασε στο περίπτερό του, έκθεση φωτογραφίας με παραδοσιακά θέματα και απόψεις του χωριού καθώς και έκθεση λαογραφικών αντικειμένων.

Οι επιμελητές του άψογου περιπτέρου Βαλτινού, ο πρόεδρος κ. Χρήστος Ιωάννου τα μέλη, Γεώργιος και Ανθή Βότσιου, Γεωργία Χασιώτη και Σταυρούλα Απόχα.


Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν, πραγματικά, έναν πλούτο λαογραφικών και παραδοσιακών εκθεμάτων, του τόπου μας, που σε ταξίδευε σε νοσταλγικούς καιρούς και σου έδινε την ευκαιρία να θυμηθείς, να γνωρίσεις αλλά και να ακουμπήσεις με τα χέρια σου τα παραδοσιακά αντικείμενα.


Το περίπτερο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού, που ήταν ένα από τα ομορφότερα της έκθεσης, με άψογη παρουσία από το όλο στήσιμο, με φιλόξενη διάθεση από τις κοπέλες που υποδέχονταν και πρόσφεραν στους επισκέπτες γλυκίσματα, επισκέφθηκαν και θαύμασαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Σπανός και πλήθος επισκεπτών.


Ενώ από τον εκπρόσωπο της εκκλησίας, μαζί με τα συγχαρητήρια επιδόθηκε και το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, στον πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού κ. Χρήστο Ιωάννου και στα άλλα μέλη του Συλλόγου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από Κυριακή 12 Μαΐου 2013 μέχρι και Κυριακή 19 Μαΐου 2013 και θα λειτουργεί καθημερινά από 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. και από 19:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και βίντεο.














Σχετικό βίντεο των εγκαινίων της έκθεσης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας