Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Φτάνει πια! Τέλος … ανοχής! Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ιστορία του έθνους μας που κάτω από το ζυγό του κατακτητή τόλμησε να σηκώσει κεφάλι και επαναστατώντας να παλέψει για την ελευθερία, την ανεξαρτησία της χώρας μας και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Βρισκόμαστε μπροστά στην ιστορία ενός λαού που δεν δείλιασε απέναντι στις φασιστικές ορδές και δεν υποτάχτηκε στις ναζιστικές θηριωδίες της κατοχής. Του λαού μας που αντιστάθηκε σε ξένους και ντόπιους τυράννους και πάλεψε για την ελευθερία του, την εθνική ανεξαρτησία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη λαϊκή κυριαρχία.
• Σήμερα ζούμε έναν ακήρυχτο οικονομικό, επεκτατικό πόλεμο των διεθνών τοκογλύφων ενάντια σε λαούς και κράτη.
• Σήμερα οι αποφάσεις παίρνονται σε ξένα κέντρα (τρόικα, Δ.Ν.Τ.) καταπατώντας την αρχή της αυτοδιάθεσης των λαών.
• Σήμερα παραβιάζεται η λαϊκή κυριαρχία, αφού η κυβέρνηση υλοποιεί πολιτικές οι οποίες απορρίπτονται από την συντριπτική πλειοψηφία του λαού.
• Σήμερα καταπατούνται συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα που προστατεύουν την εργασία, την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, τις απεργίες και τις ειρηνικές διαδηλώσεις.
• Σήμερα η πλειοψηφία των πολιτών οδηγούνται στην ανεργία, στην φτώχεια, στην πείνα, στην εξαθλίωση ακόμα και στην εξόντωση.
Βρισκόμαστε μπροστά στην ευθύνη και στο χρέος να υπερασπιστούμε - για άλλη μια φορά- την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματά μας.

Πιστοί στη «λαϊκή κυριαρχία», που κατοχυρώνεται από το πρώτο άρθρο του Συντάγματος της Ελληνικής Δημοκρατίας πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στην πολιτική των μνημονίων, στη διάλυση της κοινωνίας, στην οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, στην υποδούλωση του λαού, στην καταπάτηση των δημοκρατικών και συνταγματικών δικαιωμάτων, στο ξεπούλημα και την παράδοση της χώρας μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι πολίτες να δημιουργήσουμε ένα πανίσχυρο ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ με στόχο ένα νέο «Κοινωνικό Συμβόλαιο», για να αντισταθούμε στα επίβουλα σχέδια του εχθρού.
«Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα καταχτιούνται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας