Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Η Ακαδημία Χορού Τέρψις στο Thessaloniki Dance Festival!!!


Το Σάββατο 9 Απριλίου η Ακαδημία Χορού Τέρψις θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος είναι η συμμετοχή των δύο Αγωνιστικών Ομάδων Latin στο TDF που συνδιοργανώνεται από τη σχολή χορού All Star Dance και από τον Ελληνικό Οργανισμό Διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων ΔΕΘ-HELEXPO.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η καθιέρωση του μεγαλύτερου φεστιβάλ αγωνιστικού χορού που θα πραγματοποιείται στα Βαλκάνια. Πρόκειται για τον ταυτόχρονο συνδυασμό 6 διαφορετικών και κυρίως αυθεντικών στο είδος τους διεθνών διαγωνισμών υπό τη σκέπη μιας μόνο διοργάνωσης που κάθε χρόνο επεκτείνεται σε ένα νέο είδος χορού και ένα νέο περίπτερο της ΔΕΘ. Οι αγώνες και τα σεμινάρια θα διεξαχθούν 9-12 Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» καθώς και στα περίπτερα 8&12 του Δ.Ε.Κ.Θ.
Latin/Standard, Salsa, Arg.Tango, Hip-Hop και από φέτος Σύγχρονο/Jazz και Oriental θα συναντηθούν σε 3 χώρους ταυτόχρονα με την ειδική άδεια των μεγαλύτερων φορέων στον κόσμο (WDSF και Παγκόσμιο Οργανισμό Αθλητικού Χορού). Οι συμμετέχοντες θα είναι περισσότεροι από 1.500 αθλητές όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο. Η προσέλευση των θεατών αναμένεται να ξεπεράσει τα 2.000 άτομα.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.tdf.gr


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ LATIN ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ TDF!!!
Κατηγορία:  All Ladies junior ( group )
Ονομασία: Pixies
Μπατσαρά Δήμητρα
Μπίχτα Εύα
Παιάνα Χριστίνα
Παπαγιάννη Παναγιώτα
Τασιούλα Σπυριδούλα
Τζέλη Χριστίνα
Χύτα Σοφία
Επίσημος Χορηγός της ομάδας είναι ο Νάρκισσος.

Κατηγορία:  All Ladies youth ( group )
Ονομασία: Dirty Divaz

Αμπελουργού Ελευθερία
Ζαρογιάννη Ειρήνη
Κόκκαλη Σταυρούλα
Κοτούμπα Γεωργία
Παπαγεωργίου Βασιλεία
Στεφάνου Γεωργία
Επίσημος Χορηγός της ομάδας είναι τα Dairy Products Zarogiannis.

Ευχαριστούμε θερμά την χορεύτρια και χορογράφο κα Μαριάννα Γκούμα για την επιμέλεια των χορογραφιών, καθώς και για την εμφάνιση των κοριτσιών.
Την αποστολή θα πλαισιώσει σύσσωμο το προσωπικό της Ακαδημίας, καθώς επίσης και γονείς, μαθητές και φίλοι που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών αλλά και να βιώσουν την εμπειρία ενός διαγωνισμού με ξεχωριστή θέση στα κοινωνικά και πολιτιστικά χορευτικά δρώμενα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην Ακαδημία Χορού Τέρψις.
Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 19

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 24310-74622&6934058832

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας