Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Σε Ταξίαρχος προήχθη ο συγχωριανός Στέλιος Μπιλιάλης

 

Σε ταξίαρχο προήχθη ο συγχωριανός Αστυνομικός Διευθυντής Στέλιος Μπιλιάλης, πρώτος στη σειρά, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη διαδικασία των κρίσεων των αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο Στέλιος Μπιλιάλης ο οποίος υπηρετεί εδώ και 2 χρόνια  στο Επιτελείο της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας προήχθη κατά τις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε Ταξίαρχο, σε μια αναγνώριση της αξιοσύνης και της προσφοράς του, καθώς υπήρξε μάχιμος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας με σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του.


Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού των καναλιών στο Βαλτινό

 

Ξεκινήσανε οι εργασίες συντήρησης και καθαρισμού των καναλιών στην τοπική κοινότητα Βαλτινού. Η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και καθαρισμού πραγματοποιείται από τον Δήμο Τρικκαίων, με τη χρήση μηχανικού εκσκαφέα και ανατρεπόμενου αυτοκινήτου (φορτηγού).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βαλτινού Βάιο Τσιγάρα, η διάνοιξη και ο καθαρισμός που γίνεται σήμερα, θεωρείται πολύ σημαντικό έργο για την πρόληψη και την προστασία της περιοχής της κοινότητας Βαλτινού, από πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξε καμιά παρέμβαση και το πρόβλημα ήταν σε οριακή κατάσταση.  



ΒΟΥΚΟΛΟΣ

 

Από μικρός ήμουν βουκόλος και σαν από χάρισμα πολύ εύκολα τιθάσευα όλα τα βοοειδή. Μια μέρα, όμως, παίζοντας δίπλα στα γιγαντόσωμα, έχασα μια δαμάλα (το λέει σοβαρά το παραμύθι), και μη μπορώντας να γυρίσω πίσω, καθόμουνα στην ερημιά κι έκλαιγα την απώλεια. Οι θεοί με λυπήθηκαν και μ’ έκαναν πουλί, για να πετάω ελεύθερος μακριά και να παίζω ασυλλόγιστος όσο θέλω. Όμως εγώ και πουλί που έγινα συνεχίζω πάντα το κοπάδι να φυλάω κι όρεξη δεν έχω με άλλα πουλιά να σμίγω και να χαίρομαι τον ουρανό.


Του Ηλία Κεφάλα


επικοινωνιστε μαζι μας