Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Μεγάλη επισκεψιμότητα στην λαογραφική έκθεση.



Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση των λαογραφικών αντικειμένων με τίτλο «Ο Πολιτισμός και η Ιστορία των  Τρικάλων μέσα από τα αντικείμενα»  στο Μύλο Ματσόπουλου.
Πλήθος κόσμου επισκέπτονται καθημερινά την έκθεση και θαυμάζουν έναν πλούτο λαογραφικών και παραδοσιακών εκθεμάτων, του τόπου μας, που σε ταξιδεύει σε νοσταλγικούς καιρούς και σου δίνει την δυνατότητα να θυμηθείς, και να γνωρίσεις τον λαογραφικό πλούτο της περιοχής μας.


Το περίπτερο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού κατακλύζεται καθημερινά από διάφορους επισκέπτες και κερδίζει τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό τους.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών, οικογένειες, σχολεία, και διάφοροι φορείς επισκέπτονται την έκθεση και θαυμάζουν όλα τα εκθέματα.


Ο συγχωριανός μας φιλόλογος και συγγραφέας Ευάγγελος Στάθης παραβρέθηκε στο χώρο θαύμασε την έκθεση και ξενάγησε διάφορους επισκέπτες μαθητές, στον θαυμαστό κόσμο της λαογραφίας.
Την περασμένη Πέμπτη, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε το περίπτερο του Βαλτινού και παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα όπου έπαιξαν και τραγούδησαν διάφορα παραδοσιακά τραγούδια προς τιμή του Βαλτινιώτικου περιπτέρου.
Το Βίντεο με τραγούδια στην έκθεση:


Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές φωτογραφίες από τους διάφορες επισκέπτες που θαύμασαν και φωτογραφήθηκαν στο περίπτερο του Βαλτινού.

επικοινωνιστε μαζι μας