Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ο 12ος Μύλος των Ξωτικών με τον μικρό Πρίγκηπα στα Τρίκαλα!

 

Για 12η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας!

Η 12η διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και προετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Η Ιστορία ξεκίνησε κάπως έτσι…

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον Μύλο των Ξωτικών. Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Ο Άη Βασίλης, έχοντας φυσικά μαζί  τους πολύτιμους βοηθούς του τα ξωτικά και τους παραμυθένιους ταράνδους ξεκίνησε το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στον αγαπημένο του Μύλο των Ξωτικών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών.. μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό.

Ο μικρός Πρίγκηπας

Μια φορά κι έναν καιρό σε έναν μικρό πλανήτη ενός απέραντου γαλαξία ζούσε ένας μικρός Πρίγκηπας ανάμεσα σε τριαντάφυλλα και ηφαίστεια. Καθώς πλησίαζαν τα Χριστούγεννα o μικρός Πρίγκηπας άρχισε να ονειρεύεται έναν κόσμο διαφορετικό!

Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες και να αναζητήσει την αλήθεια. Επισκέφθηκε 5 πλανήτες που στον καθένα υπήρχε μόνο ένας κάτοικος, ο μεγαλοπρεπής  Βασιλιάς, ένα όμορφο και μοσχομυριστό Τριαντάφυλλο, ο πιστός Φανανάφτης και ο κομψός Αστρονόμος. Τελευταίος πλανήτης που επισκέφθηκε ήταν η γη και βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών όπου συνάντησε τον Άη Βασίλη και τους αμέτρητους βοηθούς του.

Το ταξίδι ενός μικρού Πρίγκηπα ξεκινάει με ένα αεροπλάνο και την βοήθεια 3 πιλότων. Σε κάθε πλανήτη που επισκέπτεται συναντάει έναν παράξενο χαρακτήρα και ο καθένας αφηγείται την δική του παραμυθένια ιστορία στον μικρό μας ήρωα!

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι μαγικό και παραμυθένιο στον απέραντο γαλαξία, σταθείτε κάτω από τα αστέρια, κοιτάξτε προσεκτικά γύρω σας και αν σας πλησιάσει ένα μικρό και χαμογελαστό παιδί μην το αγνοήσετε θα είναι σίγουρα ένας μικρός Πρίγκηπας.

Από 24 Νοεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πύλες του στις 24 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ!


επικοινωνιστε μαζι μας