Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Πλούσιες εκδηλώσεις στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δενδροχώρι

 

Γιορτή χαράς για κάθε κάτοικο του Δενδροχωρίου, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2023 σε μια πολύ όμορφη γιορτή που ετοίμασε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δενδροχωρίου «Το Θεμέλιο», για ακόμη μία χρονιά, τα παιδιά διασκέδασαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.


Με πλήθος δράσεων, όπως γράμμα στον Αη Βασίλη, ζωγραφική προσώπου, πινιάτες, κατασκευή στολιδιών, παιχνίδι με τον μικρό πρίγκηπα, ροφήματα, λουκουμάδες, εδέσματα, η φωταγώγηση ήταν μια μεγάλη γιορτή χαράς. Μαζί με τη μουσική συντροφιά από τους Κατερίνα Μπαρμπαρούση, Δημήτρη Φωτίου και Βασίλη Σαμαρά (κιθάρα), το απόγευμα του Σαββάτου μεταφέρθηκε και πάλι το πνεύμα των Χριστουγέννων, όπως τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φανή Γκατζιού.
Ο Δήμος Τρικκαίων στήριξε την εκδήλωση και παρέστησαν, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας και Σοφία Αλεστά, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Έφη Λεβέντη, η πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννα Ντάκου, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χρ. Μπλουγούρας και Χρ Ζαραμπούκας.




Από το γραφείο Τύπου

επικοινωνιστε μαζι μας