Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ του συνδυασμού «Μια κοινότητα ένα μέλλον»

Υποψήφιοι για την Κοινότητα Βαλτινού με τον συνδυασμό «Μια κοινότητα ένα μέλλον»


Δήμου Κωνσταντίνος
Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Κωνσταντίνος Δήμου, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Μια κοινότητα ένα μέλλον», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτριος Σταμούλης.
Ο Κωνσταντίνος Δήμου του Μιχαήλ και της Γεωργίας γεννήθηκε το 1977 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με την Ζωή και έκαναν δύο παιδιά, τον Μιχάλη και την Γεωργία. Επάγγελμα: Αγρότης.


Μάμαλης Ηλίας
Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Ηλίας Μάμαλης, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Μια κοινότητα ένα μέλλον», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτριος Σταμούλης.
Ο Ηλίας Μάμαλης του Αντωνίου και της Αγγελικής γεννήθηκε το 1983 στο Βαλτινό. Είναι παντρεμένος με την Χρύσα Δράκου και έχουν ένα παιδί. Επάγγελμα: Αγρότης.


Μπαντή Ειρήνη - Χρυσοβαλάντου
Η υποψήφια κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Ειρήνη - Χρυσοβαλάντου Μπαντή, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Μια κοινότητα ένα μέλλον», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτριος Σταμούλης.
Η Ειρήνη - Χρυσοβαλάντου Μπαντή του Αθανασίου και της Μαρίας γεννήθηκε στο Βαλτινό. Επάγγελμα: Ελεύθερος επαγγελματίας.


Κολοβελώνης Γεώργιος
Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Γεώργιος Κολοβελώνης, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Μια κοινότητα ένα μέλλον», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτριος Σταμούλης.
Ο Γεώργιος Κολοβελώνης του Δημητρίου και της Αγορής, γεννήθηκε το 1966 στο Βαλτινό. Επάγγελμα: Είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

Παπακώστα Βασιλική
Η υποψήφια κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Βασιλική Παπακώστα, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Μια κοινότητα ένα μέλλον», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτριος Σταμούλης.
Η Βασιλική Παπακώστα του Κων/νου και της Ευθυμίας, γεννήθηκε στο Βαλτινό. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Ευθυμίου και έχουν δύο παιδιά, τον Θάνο και την Μαριάννα. Επάγγελμα: Οικιακά.



Σταμούλης Δημήτριος
Την υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Κοινότητας Βαλτινού, με τον συνδυασμό «Μια κοινότητα ένα μέλλον», θέτει ο Δημήτριος Σταμούλης.
Ο Δημήτριος Σταμούλης του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας γεννήθηκε το 1949 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με τη Αγαθοκλεία το γένος Ευαγγέλου Τσίρα και έκαναν τέσσερα παιδιά τον Ευάγγελο, τη Βαρβάρα, τον Αθανάσιο και το Πέτρο.
Διατέλεσε επί σειρά ετών (20) Πρόεδρος της Κοινότητας Βαλτινού. Επάγγελμα: Αγρότης.

επικοινωνιστε μαζι μας