Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Θανάσης Μπαρτζιώκας : Όλα ήταν άψογα και πολιτισμένα



Να σημειωθεί από την Εφημερίδα μας, ότι, ο Αθανάσιος Μπαρτζιώκας του Γρηγορίου έλκει την καταγωγή του από το Βαλτινό, καθώς η μάνα του η Στεργιανή είναι η κόρη του Θεοδώρου Σκρέκα.

Την Κυριακή 21-10-2018 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου του νομού μας.
Η εκλογική διαδικασία ήταν άψογη και το όλο κλίμα ήρεμο και πολιτισμένο.
Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών» θέλω πρωτίστως να συγχαρώ τον συνδυασμό «Νέα Ιατρική Κίνηση» του Γεωργίου Πέτρου για την δίκαιη επικράτησή του έστω και με μικρή διαφορά.
Να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που παρά την πολύωρη διαδικασία από τις 06.30 το πρωί μέχρι και τις 03.30 το επόμενο πρωί (21 ώρες) εκτέλεσαν άψογα το καθήκον τους και έφεραν εις πέρας μια επίπονη εκλογική διαδικασία, με 4 κάλπες, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τον νόμο.
Αξίζει πιστεύω η αναφορά των ονομάτων αυτών των ανθρώπων:
Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής δικηγόρος κ. Χαρούλα Μπλαντή και το αναπληρωματικό μέλος δικηγόρος κ. Νίκος Νικολάου.
Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής συνάδελφους ιατρούς:
1.Σκούρο Σωτήριο – Ουρολόγο
2.Τζιωρτζιωτη Αθανάσιο – Ενδοκρινολόγο
ως τακτικά μέλη της εφορευτικής επιτροπής
και αναπληρωματικά μέλη:
1.Αθανασίου Βασιλική – Οφθαλμίατρο
2.Μπακατσέλου Κατερίνα – Παιδίατρο
3.Τσενεκλίδου Ιωάννα – Αγροτική Ιατρό
4.Μπαλοδήμο Στέργιο-Ηλία – Μικροβιολόγο Βιοπαθολόγο
Επίσης να ευχαριστήσω θερμά την ιατρό Μόκα Ναυσικά – Παθολόγο για την εθελοντική συμβολή της στην όλη διαδικασία.
Να ευχαριστήσω το ιατρικό σώμα που με πολύ μεγάλη συμμετοχή (ψήφισαν 339 ιατροί) έλαβε μέρος σε αυτήν την γιορτή της δημοκρατίας και επέλεξε τα 11 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, και τους 6 εκπροσώπους του για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Να ευχαριστήσω τους 146 ιατρούς που τίμησαν τον συνδυασμό μας «Ανεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών» με την ψήφο τους και μας οδήγησαν στο να εκλέξουμε 5 από τα 11 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και να τους υποσχεθώ πως θα προσπαθήσουμε για όλα όσα δεσμευτήκαμε προεκλογικά και για ακόμη περισσότερα εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Επίσης ευχαριστώ όλους όσους τίμησαν εμένα προσωπικά δίνοντάς μου την 2η θέση ανάμεσα σε όλους του υποψηφίους όλων των συνδυασμών τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου (109 ψήφους), όσο και σαν εκπρόσωπο στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (91 ψήφους) και να τους υποσχεθώ οτι θα προσπαθήσω όσο μπορώ για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων όλων των συναδέλφων προσπαθώντας πρωτίστως να είμαι δίκαιος.
Τέλος να ευχαριστήσω τους 7 συνυποψήφιους μου, οι οποίοι αν και διέθεταν λίγο χρόνο και δεν είχαν εμπειρία από εκλογικές διαδικασίες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, θυσίασαν πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο και πέτυχαν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Βοήθησαν να διεξαχθεί ένας έντιμος, ειλικρινής και αξιοπρεπής προεκλογικός αγώνας από τον οποίο νικητής πάνω από όλους είναι η Δημοκρατία.
Τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως έναν έναν και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και πολλαπλά κερδισμένο από την γνωριμία μας και την άψογη συνεργασία μας τον τελευταίο μήνα.
Αξίζει η αναφορά των ονομάτων τους:
Τσιρώνης Παναγιώτης – Οφθαλμίατρος
Φούντα Παρασκευή – Νεφρολόγος
Κοράκης Αλέξανδρος – Αναισθησιολόγος
Κατσάνου Κωνσταντία – Γενική Ιατρός
Kουτρουμπή Χριστίνα – Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος
Χατζή Φωτεινή Ρόζυ – Παθολόγος
Γουλιάδης Πρόδρομος: Γενικός Ιατρός

Μπαρτζιώκας Αθανάσιος

Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος
Επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών».

επικοινωνιστε μαζι μας