Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων οδοστρώματος και στο Βαλτινό



Ο Δήμος Τρικκαίων διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων οδοστρώματος των Δ.Ε.  Καλλιδένδρου, Κόζιακα, Παραληθαίων, Παληοκάστρου, Φαλώρειας, Εστιαιώτιδας, και Μ. Καλυβίων». 
Τις οδούς που θα αποκατασταθούν έχουν υποδείξει στην Υπηρεσία οι Πρόεδροι και τα Τοπικά Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων, ανάλογα με τις ανάγκες που προέκυψαν, όπως αναφέρονται στην υπ΄αριθμ. 190/5-3-2018 Απόφαση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με θέμα «Κήρυξη περιοχών των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων – Περιφέρειας Θεσσαλίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (έντονες βροχοπτώσεις, πλημμύρες, κατολισθήσεις) από την 26-2-2018».
Στον Β΄ τομέα θα γίνει αποκατάσταση κατεστραμμένων ασφαλτοστρώσεων σε οδούς των Τ.Κ. Βαλτινού, Πρίνους, και Προδρόμου και τσιμεντοστρώσεις σε οδούς εντός των οικισμών του Ξυλοπάροικου και του Γενεσίου. Όλες οι εργασίες θα γίνουν με βάση τα συμβατικά τεύχη και τις ισχύουσες προδιαγραφές όπως αυτές αναφέρονται και στην Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 100.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και η χρηματοδότησή του θα γίνει από το πρόγραμμα Υπουργείου Εσωτερικών.

επικοινωνιστε μαζι μας