Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΙ

Ντρέπομαι για τη διάτρητη χώρα μου στην οποία οι διεθνείς κακοποιοί μπαίνουν από όπου θέλουν και όπως θέλουν για να εκτελέσουν τα εγκληματικά σχέδιά τους.

Ντρέπομαι για τις δημόσιες υπηρεσίες μας που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλειά μας και δεν θέλουν να λειτουργήσουν όπως πρέπει, έστω και αν λαμβάνουν ακόμα εντολή απραξίας.

Ντρέπομαι για τους υπεύθυνους αξιωματικούς των υπηρεσιών αυτών που δεν είχαν την ευθιξία να προλάβουν να παραιτηθούν οι ίδιοι πριν από την οποιαδήποτε «καρατόμησή» τους.

Ντρέπομαι για τα ελληνικά ΜΜΕ που αυτολογοκρίνονται ασυστόλως και, διαβάζοντας στην τηλεόραση το ειδοποιητήριο έγγραφο της Ιντερπόλ, αποφεύγουν να διαβάσουν το όνομα της εμπλεκόμενης άλλης ελληνικής ΠΑΕ, κάνοντας μπιμπ, μπιμπ.

Ντρέπομαι που ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός δεν θέλει να παραιτηθεί λέγοντας ότι δεν υφίσταται λόγος, επειδή ο σχεδιασμός δήθεν όλων των απαιτούμενων ενεργειών ήταν υπηρεσιακός και όχι πολιτικός. ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Όμως φοβάμαι, φοβάμαι.

Φοβάμαι μήπως αύριο και χωρίς ειδοποίηση από την Ιντερπόλ αυτή τη φορά εισέλθουν στη χώρα 100 δολιοφθορείς γειτονικής χώρας και μας πιάσουν όλους μαζί στον ύπνο. Τρέμω από τώρα και όπου να κοιτάξω δεν υπάρχει βοήθεια, η δε μικρή και μεγάλη αντιπολίτευση είναι εντελώς αδύναμες και ανίκανες να πείσουν ή να εμπνεύσουν για οτιδήποτε.

Φοβάμαι ότι ο Ελληνικός λαός είναι χαμένος μέσα στη σύγχυσή του ενώ στην Εγνατία αλωνίζουν οι διακινητές τρέχοντας προκλητικά και ασταμάτητα στο αντίθετο ρεύμα.

 

Του Ηλία Κεφάλα

[Φωτογραφία από ERTnews]

 

επικοινωνιστε μαζι μας